back

Вирішення проблем медичної галузі - спільна справа

05 вересня 2019

5 вересня 2019 року на нараді у голови районної державної адміністрації Мірошниченка О., спільно з головою районної ради Чернухою В., обговорені питання подальшого функціонування медичних установ району в умовах проведення медичної реформи, недостатності державного фінансування, обмежених можливостей місцевих бюджетів.

         В нараді взяли участь перший заступник голови райдержадміністрації А.Ющенко, заступник голови райдержадміністрації В.Полубень, керівники комунальних некомерційних підприємств  «Корюківська центральна районна лікарня Корюківської районної ради Чернігівської області»  та «Корюківський центр первинної медико-санітарної допомоги» Корюківської районної ради В.Шумілін та В.Лещенко та завідуючий Корюківського відділу медицини катастроф М. Стецько. Обговорення пройшло за участі депутата Чернігівської обласної ради О.Демченка, депутата Корюківської районної ради О.Іллюченка.

         Основним питанням для обговорення стало забезпечення якісними медичними послугами жителів Холминської селищної ради.

         В ході наради виступаючі висловили ряд пропозицій щодо вирішення проблемних питань, в частині забезпечення лікарських установ місцевими видами палива, залучення депутатів обласної ради, обраних від сусідніх районів, до вирішення питання відшкодування вартості лікування у Корюківській ЦРЛ жителів тих районів. Піднімались питання розміщення в Холмах підрозділів первинної та екстренної медичної допомоги.

         Учасники наради вирішили продовжити роботу та залучити до обговорення керівництво і актив Холминської територіальної громади.
         За підсумками наради голова райдержадміністрації О.Мірошниченко дав відповідні доручення.

вапр
ууц
цуе
еку
паврва