back

Корюківська райдержадміністрація дякує всім, хто долучився до ліквідації наслідків стихійного лиха на Корюківщині

19 серпня 2019

        Станом на 19 серпня по ліквідації наслідків буревію, який пронісся Корюківщиною, роботи не припинялись ні на хвилину.   Роботи на всіх об’єктах перебувають на особистому контролі голови районної державної адміністрації О.Мірошниченка.

         Силами Корюківського РЕМу проводяться роботи по відновленню електропостачання.

 Також продовжуються роботи по розчистці вулиць приватного сектору від повалених дерев в постраждалих селах району.

Корюківська районна державна адміністрація дякує  керівникам підприємств району та всім жителям Перелюбської і Білошицькослобідської громад, котрі в скрутну хвилину не залишилися байдужими.

         Дякуємо, ДП «Корюківське лісове господарство», КП «Корюківкаліс», Корюківському міжрайонному управлінню водного господарства, які  забезпечили підвезення шиферу у села Перелюб та Білошицька Слобода. Завдяки Вам шифер був доставлений постраждалим від стихії.

        Окрема подяка ФОП Величко В.О.  за оперативне вирішення питань забезпечення будівельними матеріалами виконання ремонтних робіт.

Не залишилася осторонь лиха, що прийшло на Корюківщину, і КП «Благоустрій» Корюківської міської ради, яке надало спеціальну техніку для підняття шиферу.

Безумовно, всі ці роботи були проведені за участю людей, які були небайдужими під час лиха,  які допомагали один одному.

Щира подяка всім, хто не залишився осторонь та прийняв активну участь у ліквідації наслідків стихії.

А ще стихія вкотре нагадує усім нам - потрібно страхувати своє майно. 

вапр
ууц
цуе
еку
паврва