back

Проведено спільне засідання комісії з питань захисту прав дітей

08 серпня 2019

     

      Відповідно до плану роботи служби у справах дітей райдержадміністрації 08 серпня  2019 року  під головуванням заступника голови районної державної адміністрації Володимира Полубня було проведено спільне засідання комісії з питань захисту прав дітей при Корюківській райдержадміністрації та координаційної ради  служби у справах дітей.

       На засіданні було розглянуто питання щодо визначення часу та місця зустрічі батьків з дітьми, призначення опіки над малолітніми дітьми, направлення дітей до ЗОШ-інтернату, затверджено міждисциплінарну команду з числа працівників суб’єктів виявлення або організації соціального захисту дітей для розроблення та виконання індивідуального плану соціального захисту дитини, позбавленої батьківського піклування.

        В ході засідання комісії  розглянули ухвалу суду та подання служби у справах дітей щодо підготовки висновків про доцільність позбавлення батьківських прав двох батьків по відношенню до  трьох дітей. Також на спільному засідання було розглянуто питання щодо  підліткової злочинності, профілактики дитячої бездоглядності та бездоглядності, про запобігання випадкам залишення дітей без догляду дорослих та про попередження  нещасних випадків серед дітей.

         Члени комісії заслухали заявників, з'ясували всі факти та обставини по кожному окремому питанню та винесли відповідні рішення.

 

вапр
ууц
цуе
еку
паврва