back

Урочисті проводи призовників до лав Збройних Сил України

19 квітня 2019

Служба в Армії – це школа мужності, хоробрості і стійкості, особливого гартування волі та характеру, які залишаються у людини на все життя.

Сьогодні в Корюківському центрі дитячої та юнацької творчості відбулися урочисті проводи призовників весняного призову 2019 року на строкову службу до лав Збройних Сил України.

Дана подія - завжди хвилююча і водночас урочиста мить: для призовників – знаменна початком служби у Збройних Силах України, а у батьків – викликає почуття гордості і радості за своїх синів, за те, що виростили їх, і сьогодні Батьківщина довіряє їм найдорожче – берегти мир і спокій рідної землі.

Цього теплого весняного дня щоб провести хлопців в залі зібралися батьки, родичі, друзі тих, хто через кілька днів виконуватиме почесний обов’язок перед державою і поповнить ряди захисників нашої Вітчизни.

Зі словами вітання і найкращими побажаннями перед новобранцями виступили перший заступник голови районної державної адміністрації Анжела Ющенко, секретар міської ради Світлана Олійник, заступник голови селищної  ради Олександр Корх, які побажали юнакам міцного здоров’я, успіхів, з честю виконати почесний обов’язок громадянина України, змужнілими і здоровими повернутися додому.

«Служба у Збройних Силах нашої держави є відповідальною і почесною місією. Перед вами нелегке випробування, але саме армія допоможе вам зміцнити свій дух і тіло. Це перше найважче випробування в вашому житті, випробування на зрілість, мужність, твердість характеру, а ще армія – це школа справжньої чоловічої дружби та взаємоповаги. Впевнений, що перебування в армії надасть вам впевненості, мужності та підвищення фізичного стану. Нехай той час, який ви проведете на службі, не пройде для вас марно! Бажаю, щоб ви неодмінно збагатились новими знаннями і обов’язково новими друзями» - зазначив військовий комісар Сергій Морозов.

У ході церемонії новобранцям вручено подарунки.

На мирну та щасливу службу призовників благословив настоятель  Православної церкви України , отець Тарасій та разом з усіма помолився за щасливу військову службу і повернення додому.

вапр
ууц
цуе
еку
паврва