back

Зустріч голови Корюківської районної державної адміністрації з жителями Наумівського старостинського округу

17 січня 2019

       Сьогодні,  відбулась робоча зустріч голови Корюківської районної державної адміністрації Олексія Мірошниченка з жителями Наумівського  старостинського округу, трудовими колективами ПСП «Злагода» та Наумівською амбулаторією загальної практики – сімейної медицини.

        Олексій Володимирович ознайомив жителів з економічними показниками діяльності району в різних галузях за останні роки: промисловість, інвестиції, сільське господарство, заробітна плата, державна регіональна політика та реформа децентралізації, фінансування загальноосвітніх закладів. Розповів про  реформування медицини та  освітню реформу та подальші кроки реформ у 2019 році.

        Обговорювали з присутніми про адміністративно-територіальну реформу, процеси децентралізації в країні. Зрозумілим є, що люди бажають швидких змін та позитивних результатів започаткованих Президентом та Урядом України реформ.

        Головою райдержадміністрації проведено особистий прийом громадян.

        Жителів громади  турбують проблеми: відсутність лабораторії при амбулаторії  загальної практики – сімейної медицини, розчищення дороги  за напрямком Корюківка – Наумівка, ремонт  дороги від в’їзду в село до кладовища.

         На всі питання було надано відповіді. Так,  Олексій Володимирович повідомив, що у 2018 році було виділено кошти на будівництво  амбулаторії загальної практики – сімейної медицини в сумі 4,4 млн.грн. В кінці року було виготовлено проектно – кошторисну документацію та розпочато тендерні процедури, які тривають по цей час. Після підписання договору розпочнуться будівельні роботи.

         Крім того, керівник  району акцентував увагу на необхідність подальшої співпраці з Китайсько  - українською аграрною компанією «Фанда», так як на її основі в районі сформована Китайсько – українська  аграрна зона, метою створення якої є розвиток рослинництва, тваринництва, промисловості, переробки сільськогосподарської продукції, деревини та торгівлі, де вже працюють три компанії, які інвестують власні кошти для розвитку вищезазначених напрямків.

вапр
ууц
цуе
еку
паврва