back

6 грудня - День Збройних Сил України.

06 грудня 2018

Сьогодні, 06 грудня 2018 року, у спортивному залі Холминської ЗОШ, відбулися традиційні районні змагання серед учнів 10-11 класів «Ну-мо, хлопці!», присвячені Дню Збройних Сил України. Цьогоріч змагання проводилися між командами 5 шкіл району та Холминської ОТГ, у якому учасники продемонстрували свої знання та вміння, силові та фізичні якості, кмітливість з таких предметів, як «Захист Вітчизни» та «Фізична культура».

Учасників змагань на перемогу надихали завзяті вболівальники, вчителі, наставники та рідні. Розпочався захід з вшанування пам'яті хвилиною мовчання загиблого Героя,  нашого земляка, Олега Науменка, який загинув на Сході під час бойових дій  у лютому 2015 року та покладанням квітів до меморіальної дошки.

Зі словами вітань до майбутніх захисників звернулись гості: керівник апарату райдержадміністрації Олександр Безнісько, начальник відділу освіти, культури і туризму райдержадміністрації Юлія Сита, старший офіцер відділення військового обліку та бронювання сержантів та солдатів запасу районного військового комісаріату, лейтенант Олександр Терещенко та секретар Холминської селищної ради Ірина Деньгуб.

Програма заходу була традиційна, складалася  з 5 видів змагань.  З кожного виду змагань команди отримували певну кількість балів. Гарну підготовку, майстерність, спритність та кмітливість показала команда Олександрівської ЗОШ, завоювавши І місце. З мінімальним відривом зіграла команда Холминської ЗОШ, показавши найкращий результат у підтягуванні на високій перекладині і заслужено посіла ІІ місце. ІІІ місце у запеклій боротьбі посіла команда Козилівської ЗОШ.

Всі учасники змагань отримали подарунки, а переможці були нагороджені дипломами та медалями. Команда Олександрівської ЗОШ також отримала кубок. Грамотами та медалями були відзначені переможці та призери в особистій першості:

1). з підтягування на високій перекладині:

- Дорошко Валентин (Холминська ЗОШ) – 1 місце;

- Пономар Роман (Олександрівська ЗОШ) – 2 місце;

-  Бобровицький Дмитро(Олександрівська ЗОШ) – 3 місце.

2). з стрибків на скакалці:

- Дорошко Валентин (Холминська ЗОШ) – 1 місце;

- Кулага Олександр (Савинківська ЗОШ) – 2 місце;

- Зоричев Богдан (Козилівська ЗОШ) – 3 місце.

Після урочистого нагородження учасників змагань чекав смачний обід.

Районний віськово-патріотичний конкурс «Ну-мо, хлопці!» проводився за ініціативи служби у справах дітей райдержадміністрації, відділу освіти, культури і туризму Корюківської райдержадміністрації, відділу освіти, культури, молоді та спорту Холминської селищної ради за сприяння райвійськкомату.


вапр
ууц
цуе
еку
паврва