back

Сьогодні відбувся урочистий мітинг з нагоди 74 - ї річниці вигнання нацистських окупантів з України

26 жовтня 2018

          26 жовтня з нагоди Дня вигнання з України нацистських загарбників очільники району, керівники установ, ветерани війни та праці, працівники органів державної влади та місцевого самоврядування, громадськість прийняли участь в урочистому мітингу, що відбувся біля Меморіалу на честь героїчного опору жителів Корюківки нацистським загарбникам.Присутні схилили голови у хвилині мовчання перед тими, хто боронив Україну від ворога у роки Другої світової війни,  вшанували пам’ять усіх невинних жертв, чиє життя обірвала війна та  поклали квіти до  Меморіалу,  обелісків і пам’ятників часів другої світової війни. Після мітингу в Корюківському історичному музеї відбулась тематична екскурсія.

         74 року тому, 28 жовтня  1944 року було покладено кінець поневоленню нашої землі нацистами, злодіянням, що чинили загарбники на території України.

         Схилімо голову перед нашими предками, що мужньо стояли за майбутнє України, за нас з Вами, збережемо пам'ять про мільйони полеглих за звільнення української землі представників різних національностей, співвітчизників, загиблих на окупованій території, у концтаборах, на фашистській каторзі.

        Минають роки, відлітають у вічність. Все далі відходять грізні і важкі роки другої світової війни, але не згасає пам’ять про тих, хто не шкодував своєї крові, свого життя.

         Вічна шана і пам’ять всім, хто виборов для нас і всього людства майбутнє вільне від гітлерівського нацизму!

 





Загальний відділ,

організаційної діяльності

та контролю апарату

райдержадміністрації

вапр
ууц
цуе
еку
паврва