back

Відбулися урочистості до Дня захисника України

16 жовтня 2018

           14 жовтня, в День захисника України, Дня українського козацтва та Покрови Пресвятої Богородиці біля пам’ятного знаку «Воїнам – учасникам АТО – борцям за незалежність України»  відбувся мітинг. До вшанування захисників України долучились учасники антитерористичної операції на сході України, представники місцевої влади, представники підприємств, організацій і небайдужі жителі та гості міста.

           Хвилиною мовчання вшанували пам`ять загиблих героїв, які віддали своє життя, захищаючи українську землю. До  пам’ятного знаку було покладено квіти.

           Настоятель Свято-Вознесенської церкви УПЦ КП отець Тарасій Баїк та протоієрей Свято-Вознесенської церкви отець Олександр Дем’яненко провели заупокійну літію по загиблим воїнам.

           Урочистості продовжились на площі Героїв України.

           З теплими словами вдячності та привітаннями  до учасників заходу звернулися перший   заступник голови районної державної адміністрації Анжела Ющенко, голова районної ради Віктор Чернуха, міський голова Ратан Ахмедов  та військовий комісар райвійськкомату Сергій Морозов.

          За проявлену особисту мужність  під час виконання військового обов’язку  учасників АТО та військовослужбовців було нагороджено почесними відзнаками Президента  України «За участь в антитерористичній операції», грамотами районної державної адміністрації, районної  та міської ради.

         За активну життєву та громадську позицію, вагомий внесок у воєнно-патріотичне виховання молоді та з нагоди Дня Українського козацтва грамотою відзначили представника громадської організації  «Корюківська сотня».

         Протягом святкування діяла виставка робіт місцевих майстрів-чоловіків на якій були представлені ковані вироби, картини, світлини, збірники творів письменників. 

         Свою силу демонстрували чоловіки в турнірі «Богатирська сила». Турнір  був насичений цікавими і напруженими двобоями та різноманітними силовими вправами. За підсумком шести видів змагань переможцем стала команда Корюківського відділення поліції. Почесне друге місце зайняла команда рятівників, третіми стали козаки, а четверте місце зайняла команда учасників АТО.

        Святкові творчі вітання дарували присутнім колективи міського будинку культури, центр дитячої та юнацької творчості та  естрадно-духовий оркестр Ріпкинського будинку культури.

 

 







 

Загальний відділ,

організаційної діяльності

та контролю апарату

райдержадміністрації

 

вапр
ууц
цуе
еку
паврва