back

16 серпня 2018

Відбулась нарада по святкуванню Дня Державного Прапора України та 27-ї річниці незалежності України


Про організацію заходів до Дня Державного Прапора України та 27-ї річниці незалежності України, говорили 15 серпня, на нараді в районній державній адміністрації з керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації та керівниками підприємств району.

Нараду проводила перший заступник голови райдержадміністрації Анжела Ющенко. — Наше завдання — провести заходи, які б несли в собі ідею патріотизму, національної гідності, — підкреслила А.Ющенко.

Під час наради були обговорені основні організаційні питання щодо проведення урочистої церемонії до Дня Державного Прапора України, відзначення 27-ї річниці незалежності України та організацію привітання відзнаками. Під час обговорення планових заходів, присутні вносили свої пропозиції.

За результатами наради було прийнято відповідні рішення, надано відповідні доручення першого заступника голови райдержадміністрації

Запрошуємо усіх жителів Корюківщини, керівників установ та організацій району, представників селищної, сільських рад та їх виконавчих комітетів долучитись до організації святкування найбільшого державного свята України на території нашого району.





Загальний відділ,
організаційної діяльності та контролю
апарату райдержадміністрації

вапр
ууц
цуе
еку
паврва