back

09 серпня 2018

ДЕНЬ ПРАЦІВНИКІВ ВЕТЕРИНАРНОЇ МЕДИЦИНИ


09 серпня у Корюківському районному управлінні Держпродспоживслужби відбулися урочисті збори з нагоди професійного свята – Дня працівників ветеринарної медицини.

Зі вступним словом до присутніх звернувся в.о.начальника районного управління Держпродспоживслужби Андрій Аухімік, який привітавши усіх зі святом, підбив підсумки роботи ветеринарної служби за сім місяців поточного року. Також зауважив, що завдяки роботі служби утримується епізоотичне благополуччя на території Корюківського району, проводиться належний санітарний контроль харчової продукції на ринках міста.

Звертаючись з найкращими побажаннями до працівників ветеринарної служби, голова районної державної адміністрації Олексій Мірошниченко підкреслив важливість їх копіткої праці, яка направлена на підтримку стабільної епізоотичної ситуації, високий рівень забезпечення ветеринарного і санітарного контролю.

Слова щирої вдячності та вітання зі святом висловив голова районної ради Віктор Чернуха. Він побажав миру, процвітання, здійснення намічених планів, злагоди в родинах, щоб усе добро, зроблене з душею, поверталося з торицею.

Зі словами вітань та вдячності до присутніх звернувся головний спеціаліст відділу організації протиепізоотичної роботи Управління безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Головного управління Держпродспоживслужби в Чернігівській області Юрій Тимошин, який наголосив, що день працівників ветеринарної медицини – особливе свято надзвичайних людей: «Саме працівники ветеринарної медицини мають глибоке відчуття доброти, співчуття, вміють розуміти своїх пацієнтів без слів – тільки за одним поглядом, миттєво проводити аналізи, робити діагностику, призначати лікування. Побажав міцного здоров’я, радості від роботи, задоволення від життя, миру, злагоди, достатку, процвітання та з легкістю долати всі негаразди.

Привітала присутніх голова районної організації профспілки АПК Вікторія Литвин. Дякуючи за сумлінну працю, за турботу і захист життя людей та тварин, готовності у будь-який час прийти на допомогу.

За багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм та з нагоди Дня працівників ветеринарної медицини кращі представники галузі були відзначені почесними грамотами Головного управління Держпродспоживслужби в Чернігівській області, районної державної адміністрації, районної ради, обласної та районної профспілкової організації працівників АПК.











Загальний відділ,
організаційної діяльності та контролю
апарату райдержадміністрації

вапр
ууц
цуе
еку
паврва