back

24 липня 2018

Проведені профілактичні рейди місць відпочинку громадян

18-го липня фахівцями Корюківського РС Управління ДСНС України у Чернігівській області проведені профілактичні рейди місць відпочинку громадян біля нижньої водойми річки Бреч в м. Корюківка (міський пляж). Рятувальники довели до відпочивальників вимоги правил безпеки на воді. Звернули увагу, що купатися необхідно лише у спеціально обладнаних місцях там де обстежено дно водойми. Крім того, наведені приклади трагічних випадків на водоймах, їх головні причини.

Також, в цей день з метою недопущення виникнення пожеж та загорань в екосистемах проведені рейдові відпрацювання в житловому секторі с. Савинки. В ході інформаційно-роз'яснювальної роботи рятувальники провели профілактичні бесіди з громадянами та нагадали основні вимоги правил пожежної безпеки та безпеки життєдіяльності, акцентували увагу на порядок дій у разі виникнення пожеж та інших надзвичайних ситуацій.

Окремо рятувальники звернули увагу батьків на необхідності постійного нагляду за розвагами дітей, не залишення їх без відповідного нагляду.

Громадяни з розумінням поставилось до профілактичних заходів, уважно вислуховували поради надзвичайників та, на завершення інструктажів, отримали тематичні пам’ятки та листівки з питань безпеки життєдіяльності.






За повідомленням
Корюківського РС
УДСНС України у Чернігівські області

вапр
ууц
цуе
еку
паврва