back

22 червня 2018

Ми пам’ятаємо. Ми сумуємо...


Недільний ранок 22 червня 1941 року трагічною сторінкою увійшов у життя мільйонів українців. У цей день на території України розпочалася найжахливіша війна в історії нашого народу, яка забрала життя кожного п’ятого співвітчизника. День початку війни став в Україні історичним днем глибокої скорботи.

Згідно з Указом Президента України «Про День скорботи і вшанування пам’яті жертв війни в Україні» від 17 листопада 2000 р. щорічно 22 червня, в День скорботи і вшанування пам’яті жертв війни представники органів влади та громадськість віддають данину пам’яті ветеранам війни, борцям за незалежність, жертвам нацистських переслідувань.

Сьогодні керівництво районної державної адміністрації, міської та районної рад, ветеранських організацій, громадськість взяли участь у мітингу та поклали квіти до Меморіалу на честь героїчного опору жителів міста Корюківки від німецько – фашистських загарбників.

Хвилиною мовчання присутні вшанували пам’ять тих, хто прийняв на себе страшний удар, чиє життя було покалічено чи зруйновано, хто так і не повернувся з фронтів Другої світової війни.











Загальний відділ,
організаційної діяльності та контролю
апарату райдержадміністрації

вапр
ууц
цуе
еку
паврва