back

04 червня 2018

Минає рік, як Корюківщина втратила одного із героїв –земляків Кобця Михайла Олександровича

Пам’ять про Михайла Кобця, який поклав своє життя за мирне небо над Батьківщиною, завжди буде жити в наших серцях. Щоранку стримана, добра й щира посмішка Михайла, закарбована у мармурі, зустрічає учнів, вчителів та відвідувачів школи в с.Білошицька Слобода де у жовтні 2017-го року на його честь відкрито меморіальну дошку.

Допоки серця палають – герої не вмирають”, – слова відомої нині української пісні. Тож нехай у серцях усіх земляків пламеніє згадка про Героя, який віддав за нас з вами життя. Вічна йому слава!


Довідково: Народився 23.06.1995 року в селі Білошицька Слобода, Корюківського району, Чернігівської області.

Освіта середня. У 2012 році закінчив Рибинську ЗОШ І-ІІІ ст., Щорське вище професійне училище в 2015 році.

На строкову військову службу був призваний 04 листопада 2015-го в/ч 3821. Під час проходження служби в Одеській області с.Дачне підписав контракт із ЗСУ та продовжив службу у морській піхоті. Військове звання – матрос .

03.06.2017 року під час артилерійського обстрілу по українським позиціям поблизу населеного пункту Чермалик, Донецької області отримав поранення, несумісне з життям. Під час транспортування до госпіталю помер від втрати крові, віддавши своє життя за цілісність і незалежність України.

Похований 7 червня 2017 року на місцевому кладовищі в с.Білошицька Слобода, Корюківського району.

ГЕРОЇ НЕ ВМИРАЮТЬ!

СЛАВА ГЕРОЯМ!

вапр
ууц
цуе
еку
паврва