back

12 березня 2018

Шевченківські читання



Є такі постаті в нашій історії, які вбирають у себе живу душу народу, стають невід'ємною частиною його життя. Такою постаттю для нас, українців, є Тарас Григорович Шевченко, чиє ім’я з гордістю вимовляє і шанує все людство.

Тарас Шевченко – воїстину «безсмертний дух» України. Він не вивчав життя рідного народу як спостерігач, а жив його життям, душею, думами, мріями кружляв над Україною. Його проза, вірші, картини не мають терміну давності, актуально звучать і сьогодні.

У день народження Великого Кобзаря у читальній залі центральної районної бібліотеки зібралися шанувальники української поезії.

У затишному читальному залі бібліотеки присутні слухали і читали чудові вірші Великого Поета. Поспілкувалися, погомоніли, побесідували… звісно про літературу в цілому та про читання, як корисне дозвілля, зокрема. Отримали море позитиву від співу пісень на слова Тараса Григоровича.

Відвідувачі також ознайомитися з документами, представленими на виставці-персоналії «В його словах відлуння долі», взяли участь у флеш-мобі «Нехай нас об’єднає «Заповіт»».









За повідомленням районної
центральної бібліотеки

вапр
ууц
цуе
еку
паврва