back

У ході робочого візиту губернатора та народного депутата до Корюківського району було обговорено низку важливих питань

18 червня 2012

14 червня з робочим візитом у Корюківському районі перебував голова облдержадміністрації В.М.Хоменко та народний депутат України, лідер фракції «Реформи заради майбутнього» І.О.Рибаков. У ході перебування голови облдержадміністрації та народного депутата України відбулися зустрічі з керівництвом району (головою райдержадміністрації О.В.Довгалем, головою районної ради М.І.Баклажком); гості відвідали Свято-Вознесенську церкву (УПЦ МП) м.Корюківка, де отець Олександр (Дем’яненко) провів обряд благословення на добрі справи. У подарунок храм отримав євхаристичний комплект.

Для гостей також було організовано екскурсію по Корюківському районному історичному музею, якому також було подаровано багатофункційний пристрій. З метою вшанування пам’яті загиблих під час Корюківської трагедії 1943 року гості поклали квіти до пам’ятника Жертвам фашизму.

У райдержадміністрації відбувся особистий прийом І.О.Рибакова, на який звернулися жителі району з різноманітними питаннями, а також відбулася зустріч губернатора та народного депутата з впливовими людьми району.

У ході робочої поїздки гості також побували в приміщенні, яке передбачається переобладнати під гуртожиток для лікарів та ознайомилися з ходом реконструкції приміщення. Окрім цього, в Корюківської центральної районної лікарні відбулася зустріч гостей з персоналом лікарні, під час якої відбувся продуктивний діалог керівництва з медичним персоналом. Були підняті питання щодо кадрового забезпечення лікарні, капітального ремонту як приміщення самої лікарні, так і під’їзних доріг до населених пунктів району, обладнання кімнати, де спостерігаються діти після проведення щеплень та ін.. Поважні гості ознайомлення з ходом ремонту поліклініки та приймального відділення центральної рай лікарні та вручили подарунки: обладнання для клінічної лабораторії (ваги лабораторні PS 1200С/1) та 2 сумки-укладки лікаря швидкої допомоги.

Голова облдержадміністрації та народний депутат України також зустрілися з керівництвом ПАТ Слов’янські шпалери-КФТП, відвідали виставкову залу підприємства, де були ознайомлені з виробництвом.

вапр
ууц
цуе
еку
паврва