back

22 лютого 2018

Розпочата підготовка заходів
до 75-х роковин Корюківської трагедії


21 лютого в Корюківському районі з робочим візитом перебував директор Департаменту культури і туризму, національностей та релігій облдержадміністрації Олександр Левочко.

Під час зустрічі робоча група у складі голови райдержадміністрації Олексія Мірошниченка, першого заступника міського голови Олександра Савченка, заступника голови райдержадміністрації Володимира Полубня, директора КП «Меморіальний комплекс пам’яті жителів населених пунктів України, знищених фашистськими окупантами» Василя Хроленка, головного режисера Ірини Дерейчук, начальника відділу освіти, культури та туризму райдержадміністрації Юлії Ситої, завідувача сектору культури та культурно-масової роботи відділу освіти, культури, молоді та спорту Корюківської міської ради Алли Кун відвідали об’єкти з якими будуть пов’язані основні заходи по відзначенню 75-х роковин Корюківської трагедії, а саме: районний історичний музей, пам’ятник «Жертвам опору фашизму» та Меморіальний комплекс .

Згодом, під час засідання круглого столу в райдержадміністрації обговорювалися організаційні питання підготовки жалобних заходів з нагоди 75-х роковин Корюківської трагедії, що проходитимуть 1 березня в м. Корюківка.

Директор Департаменту культури і туризму, національностей та релігій облдержадміністрації Олександр Левочко висловив своє бачення проведення заходів у зв’язку з 75-ми роковинами Корюківської трагедії, зазначив, що весь захід буде відбуватися в двох місцях за окремими сценаріями.

Окрім цього, учасники наради розглянули низку організаційних питань щодо участі у жалобних заходах представників громадськості та засобів масової інформації області.

З нагоди 75-х роковин Корюківської трагедії в освітніх, бібліотечних, музейних закладах району проводитимуться години спілкування, тематичні вечори, демонструватимуться виставки архівних та фотодокументів про страшну, криваву і масштабну трагедію.

Обговорюючи ці та ряд інших важливих питань планування проведення жалобних заходів до 75-х роковин Корюківської трагедії, учасниками наради було прийнято ряд рішень та дані доручення виконавцям.







Відділ організаційно-інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю
апарату райдержадміністрації

вапр
ууц
цуе
еку
паврва