back

19 лютого 2018

Відбулись загальні збори громадян у селі Прибинь


Активізація діяльності територіальної громади стає ключовим чинником у вирішенні місцевих проблем. Вчасність та швидкість вирішення проблем інфраструктури, охорони здоров’я, освіти, культури, земельних питань залежать від інтенсивності співпраці територіальної громади з органами місцевого самоврядування та виконавчої влади.

Однією з форм безпосередньої участі громадян у вирішенні проблем місцевого значення стають загальні збори громадян (сходи) сіл, які забезпечують якісний діалог між владою та громадськістю.

Важливі питання сьогодення села та ряд проблем, які турбують абсолютно кожного жителя села Прибинь зібрали 16 лютого 2018 року активних селян до клубу.

На зустріч до Прибині приїхала і перший заступник голови рйдержадміністрації Анжела Ющенко.

Присутні заслухали звіт сільського голови Петра Рябця про роботу сільської ради за 2017 рік. В своєму виступі голова села акцентував увагу на проблемах населеного пункту та окреслив плани та напрямки роботи на 2018 рік. Не вирішених питань ще багато і є над чим працювати , але якщо є підтримка та взаєморозуміння в колективі, серед жителів села , то тоді є і результат. Сила нашої громади в єдності дій і помислів, вірі в свої сили, надії на краще майбутнє.

Учасники заходу обговорили основні питання життєзабезпечення села.

Однак найболючішою і надто гострою темою сходу селян була – вже багато років є і лишається досі – ремонт дороги Охрамієвичі- Перелюб-Прибинь-Шишківка.

Участь у загальних зборах села взяла також депутат районної ради Ольга Пилипець, яка прозвітувала про депутатську діяльність.

На завершення зборів перший заступник голови райдержадміністрації Анжела Ющенко підвела підсумки роботи районної влади у минулому році та подякувала громаді та сільському голові за гарно проведену роботу.







Відділ організаційно-інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю
апарату райдержадміністрації

вапр
ууц
цуе
еку
паврва