back

13 лютого 2018

Відбувся Пленум районної організації ветеранів


13 лютого відбувся черговий розширений Пленум районної організації ветеранів.

В роботі Пленуму взяли участь голова райдержадміністрації Олексій Мірошниченко, заступник голови райдержадміністрації Володимир Полубень, голови найбільших первинних ветеранських організацій ПАТ « Словянські шпалери КФТП» Людмила Лашко та ДП «Корюківське лісове господарство» Олександр Федько, члени ревізійної комісії ради.

Ветерани затвердили Порядок денний та регламент роботи , заслухали звіт голови ради Валентини Погребної «Про хід виконання Плану роботи районної організації ветеранів та районної Програми «Фінансова підтримка громадських організацій ветеранів, інвалідів та інших категорій населення» за 2017 рік. Внесли зміни до складу комітетів районної організації ветеранів по роботі з ветеранами та дітьми війни і комітету по роботі з ветеранами праці та складу комісії по героїко-патріотичному вихованню дітей та молоді і медико - соцальної комісії Корюківської районної організації ветеранів. Затвердили План роботи ради та Календарний План заходів районної організації ветеранів на 2018 рік.

Ветерани, щиро дякували Олексію Володимировичу за нове приміщення та підтримку, яку надає районна влада громадським організаціям. Отримали ряд відповідей на свої питання та заручилися і надалі особистою підтримкою голови райдержадміністрації.

Після закінчення роботи Пленуму ветерани продовжили спілкування за круглим столом із заступником голови райдержадміністрації Володимиром Полубнем. Жваво обговорювали не лише ветеранські питання, а і медичну реформу та інші не менш важливі питання району. Давали поради, цікавилися перспективами району.









За повідомленням районної ради ветеранів

вапр
ууц
цуе
еку
паврва