back

13 лютого 2018

Семінар - тренінг "Аграрні розписки" в Корюківському районі


13 лютого поточного року в приміщенні Корюківської районної державної адміністрації Департаментом агропромислового розвитку облдержадміністрації спільно з регіональним представником проекту в Чернігівській області проведено черговий кущовий семінар-тренінг «Аграрні розписки в Україні нові можливості для агровиробників».

У заході взяли участь голова райдержадміністрації Олексій Мірошниченко, перший заступник голови райдержадміністрації Анжела Ющенко, в.о. директора Департаменту агропромислового розвитку Чернігівської облдержадміністрації Олег Крапивний, начальник відділу агропромислового розвитку райдержадміністрації Тетяна Олійник, регіональний представник Проекту «Аграрні розписки в Україні» – Римма Олексенко, сільгосптоваровиробники району.

Зі вступним словом до учасників семінару звернувся голова райдержадміністрації Олексій Мірошниченко, який розповів присутнім про аграрний потенціал району. Виробники сільськогосподарської продукції нашого району зацікавлені у впровадженні нового фінансового інструменту, як додаткового механізму кредитування своєї діяльності.

Про державну та обласну підтримку аграрного комплексу у 2017 році та перспективи на 2018 рік розповів в.о. директора Департаменту агропромислового розвитку Чернігівської облдержадміністрації Олег Крапивний

З можливостями залучення товарних та фінансових ресурсів в аграрну галузь детально ознайомила Римма Олексенко, Регіональний представник в Чернігівській області Проекту «Аграрні розписки в Україні».

Під час панельної дискусії представники компаній «Сингента», «Монсанто» та «Агропросперіс Банк» надали змістовні відповіді з питань впровадження аграрних розписок.








За повідомленням відділу агропромислового
розвитку райдержадміністрації

вапр
ууц
цуе
еку
паврва