back

19 серпня 2017

Підготовка до опалювального сезону на контролі


18 серпня в райдержадміністрації проведено кущову нараду обласного оперативного штабу з питань підготовки і роботи господарського комплексу та соціальної інфраструктури в осінньо-зимовий період 2017/2018 років.

Нараду проводив керівник штабу – заступник голови облдержадміністрації Сергій Федорович Сергієнко.

Про стан підготовки до опалювального сезону доповіла в.о.директора департамента ЖКГ та ПЕК облдержадміністрації Борсук Лідія Іванівна.

Про порядок залучення до перевірок готовності об’єктів до опалювального сезону представників Держенергонагляду розповів заступник начальника інспекції Держененгонагляду в області Демченко Андрій Андрійович.

В обговоренні взяли участь керівники районів, об’єднаних територіальних громад та комунальних підприємств Чернігівського, Ріпкинського, Городнянського, Сновського, Корюківського, Менського, Семенівського, Сосницького, Коропського та Н.Сіверського районів.

В Корюківському районі завершується переведення газових котелень на тверде паливо та розпочалася модернізація твердопаливних котелень, активно ведеться заготівля дров та торфобрикету, а готовність об’єктів соціальної сфери наближається до 100%, про що і розповів голова райдержадміністрації Мірошниченко О.В.

вапр
ууц
цуе
еку
паврва