back

25 липня 2017

П’ятнадцята сесія районної ради сьомого скликання


25 липня 2017 року відбулось засідання п’ятнадцятої сесії районної ради сьомого скликання, яке провів голова районної ради Віктор Чернуха. В роботі пленарного засідання взяв участь голова районної державної адміністрації, депутат районної ради Олексій Мірошниченко

На засіданні було розглянуто 21 питання  порядку денного.

Депутати районної ради заслухали звіт постійної комісії районної ради з питань агропромислового комплексу, законності, регламенту та депутатської етики і  звіт про виконання районного бюджету за І півріччя 2017 року та прийняли відповідні рішення.

Була затверджена районна Програма фінансового забезпечення компенсаційних виплат за надання пільг з оплати послуг зв’язку на 2017 рік та Порядок відшкодування коштів за надані пільги з послуг зв’язку, а також внесено зміни до рішення одинадцятої сесії районної ради сьомого скликання від 22 грудня 2016 року "Про районний бюджет на 2017 рік».

Депутатами прийнято рішення  про реорганізацію Рибинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів у Рибинську загальноосвітню школу І-ІІ ступенів.

Також було розглянуто блок питань що стосується спільної власності територіальних громад міста, селища та сіл Корюківського району та прийнято відповідні рішення.

В питанні «Різне» виступив голова районної державної адміністрації, депутат районної ради Олексій Мірошниченко, який запропонував звернутися до керівництва сусідніх районів з проханням розглянути можливість виділення коштів на компенсацію за лікування громадян їхніх районів в Корюківській центральній районній лікарні.



За повідомленням Корюківської районної ради

вапр
ууц
цуе
еку
паврва