back

14 червня 2017

Завершилась V Всеукраїнська спартакіада серед інвалідів «Сила духу»


Иллюстрация

Всеукраїнська спартакіада серед інвалідів праці «Сила духу» проводиться з метою підтримки у потерпілих внаслідок нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань цілеспрямованості у подоланні особистих фізичних меж, реабілітації засобами фізичної культури і спорту для подальшої адаптації у суспільство, залучення органів виконавчої влади та місцевого самоврядування, громадськості до проблем громадян з обмеженими можливостями.

Фінальні змагання V Всеукраїнської спартакіади проводились з 7 по 9 на базі спортивного комплексу «Одеська юридична академія» в м. Одесі з 6 видів спорту: армспорту, бомбаскету, гирьового спорту, дартсу, настільного тенісу, шахів.

Свої привітання надіслали на адресу учасників та гостей спартакіади керівники держави: Президент України, Голова Верховної Ради України та Прем'єр-міністр України.

У своїй промові голова Організаційного комітету спартакіади Валерій Акопян подякував усім, хто залучився до підготовки та проведення цього спортивного свята, та побажав учасникам успіхів у змаганнях.

Майже чверть команди Чернігівської області склали представники відділення виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України в Менському районі: з армспорту – Віктор Ігнатовський, з дартсу – Олександр Масіч, з настільного тенісу – Володимир Осипець.

Всі вони старанно боролися і допомогли здобути у важкій боротьбі одинадцяте загальнокомандне місце серед 25 команд - учасників змагань.

А Віктор Ігнатовський в змаганнях з армспорту зайняв 2 місце.

Проте, переможених не було. Всі учасники змагань і вболівальники отримали заряд бадьорості, енергії, позитиву.


Голова комісії з припинення,
начальник відділення виконавчої дирекції Фонду соціального страхування
від нещасних випадків на виробництві
та професійних захворювань України
в Менському районі
Галина Коваленко
вапр
ууц
цуе
еку
паврва