back

10 квітня 2017

Допомагати тим, хто цього потребує


Найбільшою благородністю є небайдужість до чужих доль, підтримка тих, хто цього потребує. Сьогодні малозабезпеченими громадянами, одинокими пенсіонерами та інвалідами в районі опікуються працівники територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) райдержадміністрації.

До надання допомоги таким людям долучаються й небайдужі громадяни, благодійні фонди.

Так, 6 квітня до територіального центру надійшла гуманітарна допомога одягом, взуттям, білизною від народного депутата України Анатолія Євлахова та Благодійного Фонду «Слов’янський». Відтепер 1026 пенсіонерів району та 29 підопічних, які проживають у відділенні стаціонарного догляду смт Холми, завдяки турботі та підтримці благодійників мають змогу отримати необхідні речі. А для людей зі зниженою руховою активністю корисною допомогою стануть роолатори (ходунки), завдяки яким проживаючі у відділенні стаціонарного догляду, мають змогу вільно пересуватися в межах будинку та вулиці.

Слова вдячності за турботу і підтримку висловлюють пенсіонери народному депутату України Анатолію Євлахову та сподіваються на подальшу допомогу.



За повідомленням
територіального центру соціального обслуговування
(надання соціальних послуг) райдержадміністраці

вапр
ууц
цуе
еку
паврва