back

27 березня 2017

Холминська громада обговорила важливі питання життєдіяльності на сходах громадян


На загальних зборах жителів Холминської територіальної громади, які відбулись 25 березня, були присутні: в.о. голови райдержадміністрації Анжела Ющенко та заступник голови райдержадміністрації Володимир Полубень, голова районної ради Віктор Чернуха, депутати обласної ради Олександр Демченко та Володимир Селянський, представник народного депутата України Анатолія Євлахова.

Про роботу селищної ради та виконкому звітував селищний голова Віталій Запорожець, керівники закладів і установ, що функціонують у громаді.

Зокрема, керівник громади відмітив, що наразі готується генеральний план території, триває робота по оформленню 4-х громадських пасовищ.

Було відзначено значний волонтерський рух у селищі та внесок волонтерів, які також були присутні на зборах, у допомогу військовослужбовцям.

Серед основних питань, піднятих громадою, були питання стосовно оформлення земельних ділянок, можливості використання коштів вільного залишку на потреби громади, ремонту глядацької зали місцевого будинку культури та інші.

Говорили жителі громади й про перспективи об’єднання територій, і про роботу потужного підприємства ДП «Холминське лісове господарство», яке останнім часом створило нові робочі місця.

У підсумку загальних зборів було окреслено перспективні завдання на поточний рік, визначено пріоритетні проблемні питання, прийнято рішення щодо ставки на самооподаткування та утримання пожежної охорони.



Сектор інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю
апарату райдержадміністрації

вапр
ууц
цуе
еку
паврва