back

21 березня 2017

Ветерани садили ліс


Останнім часом, а особливо з настанням потепління, в районі набирає обертів рух громадськості за чисте довкілля, з метою покращення екологічної ситуації.

Все частіше акції з прибирання ініціює молодь, але не залишається осторонь і старше покоління.

Так, об’єднавши зусилля, ветерани, учасники бойових дій, пенсіонери, члени ради районної організації ветеранів України, представники районної Спілки ветеранів Афганістану, спілки Чорнобиль та Корюківської спілки воїнів-учасників АТО, вирішили долучитись до гарної справи - посадити дерева, щоб виріс ліс для майбутнього покоління. Їхню ініціативу підтримали керівники РКСЛП «Корюківка-ліс».

У суботу, 18 березня, з наданим підприємством посадковим матеріалом і знаряддями праці учасники акції з озеленення прибули на підготовлену для посадки ділянку, що біля села Кугуки.

Незважаючи на те, що зібралися не лише молоді хлопці, а і ветерани поважного віку, ділянку, площею 1 га, було швидко засаджено молоденькими сосенками, адже працювали злагоджено та дружно.

Своєю роботою ветерани довели, що, об’єднавшись, можно зробити багато корисного для краю де живеш ти, твої рідні та близькі.



За повідомленням
районної організації ветеранів України

вапр
ууц
цуе
еку
паврва