back

13 березня 2017

Щотижнева галузева нарада у в.о. голови райдержадміністрації


На черговій щотижневій нараді, яка відбулась 13 березня мова йшла про стан справ у галузях медицини, освіти, культури, соціального забезпечення та ін..

Про поточну роботу та заплановані на тиждень заходи доповіли керівники районних служб та управлінь. Зокрема, йшлося про роботу закладів соціального захисту населення із забезпечення нарахувань та виплати пенсій, соціальних допомог, пільг, субсидій, допомогу учасникам АТО та супровід родин загиблих військовослужбовців.

Обговорювались питання роботи підприємств, організацій аграрного сектору економіки та інвесторів, легалізації праці та створення нових робочих місць, виплати допомоги по безробіттю.

В.о. голови райдержадміністрації Анжела Ющенко звернула увагу відповідальних осіб на обов’язковому вжитті заходів щодо оптимізації закупівель товарів і послуг з використанням системи електронних торгів Prozzoro. Вона також наголосила на важливості тримання під контролем питання підготовки сільськогосподарських підприємств до весняно-польових робіт, ситуації з закупівлею молока, стану використання землі в районі.

В.о. голови райдержадміністрації зауважила на необхідності постійного моніторингу ситуації з надання допомоги громадянам, які тимчасово переселились з зони проведення АТО та Автономної Республіки Крим та проживають на території району.

По галузях культури і освіти на тижні заплановані заходи з відзначення 100-річчя продій Української революції 1917-1921 років.



Сектор інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю
райдержадміністрації

вапр
ууц
цуе
еку
паврва