back

09 березня 2017

Зі святом любові, уваги, тепла!


На початку весни ми відзначаємо найпрекрасніше свято – Міжнародний жіночий день 8 Березня, свято всіх жінок на землі! У цей день ми схиляємося перед жінкою за її вроду і ніжність, розум, чарівність та любов. Там, де є жіноча душа, де вона щедра на добро, там є хліб на столі, пісня в оселі, там є радість та щастя в сім’ї.

Напередодні свята жінок Корюківщини вітали в районному будинку культури урочистою концертною програмою.

Зі словами привітань і побажань миру, любові, сімейного затишку та злагоди звернулись до жіноцтва керівники району та міста: голова районної ради Віктор Чернуха, в.о. голови райдержадміністрації Анжела Ющенко та міський голова Ратан Ахмедов.

За сумлінну працю в ім’я незалежної України та з нагоди Міжнародного жіночого дня 8 Березня жінкам-працівницям районних установ та організацій, а також тим, хто є активними учасниками громадського життя, було вручено Почесні грамоти районної державної адміністрації, районної та міської рад.

Теплі слова привітань та щирі побажання у поєднанні з виступами місцевих артистів створювали атмосферу радості й позитиву. Особливе захоплення у глядачів викликали виступи найменших талантів – вихованців міських дошкільних навчальних закладів «Веселка» та «Дельфін».



Сектор інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю
апарату райдержадміністрації

вапр
ууц
цуе
еку
паврва