back

07 березня 2017

Про результати перевірки місцевих пожежно-рятувальних підрозділів


У період з 28 лютого по 2 березня 2017 року фахівцями Корюківського РС У ДСНС України у Чернігівській області проведені рейдові перевірки готовності місцевих пожежно-рятувальних підрозділів Корюківського району рад до виконання завдань за призначенням. Під час перевірок особливу увагу звернуто на готовність до застосування пожежно-рятувальних автомобілів, забезпечення персоналу спеціальним одягом, спорядженням, переносними радіостанціями, нормативно-правовими актами та документами з питань організації гасіння пожеж, знання і навички персоналу.

За результатами перевірки встановлено, що загалом вказані підрозділи готові до дій за призначенням, проте існує ряд недоліків, які негативно впливають на боєздатність підрозділів, а саме: недостатнє забезпечення особового складу бойовим одягом та спорядженням, пожежні автомобілі виробили свій ресурс, недостатня комплектація пожежно-технічним обладнанням тощо.

Слід зазначити, що на території Корюківського району функціонує 12 підрозділів місцевої пожежної охорони, що є одним з найкращих показників серед районів Чернігівської області.

Також функціонує 1 добровільна пожежна команда сільськогосподарського підприємства в с. Наумівка, яка забезпечує реагування на пожежі на території Наумівської сільської ради.

вапр
ууц
цуе
еку
паврва