back

20 лютого 2017

Глибока шана і вдячність воїнам-інтернаціоналістам


Урочистості продовжились в районному будинку культури, де зі словами привітань до військовослужбовців звернулись: голова районної ради Віктор Чернуха, в.о. голови райдержадміністрації Володимир Полубень, секретар міської ради Світлана Олійник, військовий комісар райвійськкомату Юрій Бойко.

Вітаючи учасників бойових дій з 28-ю річницею виводу військ колишнього СРСР з Республіки Афганістан, їм дякували за відвагу, мужність та вірність військовому обов’язку.

Слова підтримки та вдячності також висловив бойовим побратимам Голова Корюківської районної Спілки ветеранів Афганістану Сергій Бабич. Присутні в залі згадали тих, хто не повернувся з тієї неоголошеної війни та тих, хто поліг у боях за мир в Україні, ушанувавши їхню пам’ять хвилиною мовчання.

Учасників бойових дій на території інших держав було нагороджено почесними грамотами райдержадміністрації, районної та міської рад. Також воїнам-афганцям було вручено ювілейні медалі.

Далі на всіх чекали музичні композиції про доблесть і самовідданість воїнів-інтернаціоналістів, про їх одвічний біль та згадки про війну у виконанні вокально-інструментального ансамблю «Баграм» Української Спілки ветеранів Афганістану (м.Суми).

Після концерту учасники заходів мали нагоду відвідати Корюківський історичний музей та ознайомитись з тематичною виставкою, присвяченою Дню вшанування учасників бойових дій на території інших держав.



Сектор інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю
апарату райдержадміністрації

вапр
ууц
цуе
еку
паврва