back

30 січня 2017

Громадська рада при райдержадміністрації 2015-2017 років завершила свою роботу


Відповідно Постанови Кабінету Міністрів України від 03 листопада 2010 року № 996 та Положення про Громадську раду при Корюківській районній державній адміністрації, спливає термін повноважень консультативно-дорадчого органу.

27 січня в райдержадміністрації відбулось останнє засідання Громадської ради цієї каденції, участь у якому взяв голова райдержадміністрації Олексій Мірошниченко.

Про роботу у 2015-2016 роках звітувала голова ради Світлана Сотник. Вона, зокрема, відзначила позитивну тенденцію вирішення окремих питань, піднятих членами ради на засіданнях, відмітила активність та ініціативність деяких членів ради. Завершуючи звіт, голова Громадської ради акцентувала на суспільній значущості роботи цього консультативно-дорадчого органу як механізму участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики.

Наступним у порядку денному засідання було питання переобрання складу Громадської ради, яка діятиме при райдержадміністрації у 2017-2018 роках.

Світлана Сотник акцентувала увагу колег на змінах у Постанові Кабінету Міністрів України від 03 листопада 2010 року № 996, якою визначено пакет документів, необхідних для участі в установчих зборах та закликала присутніх включати представників своїх організацій до складу нової Громадської ради.

За плідну роботу та підняті ініціативи протягом останніх двох років подякував присутнім голова райдержадміністрації Олексій Мірошниченко. Він зауважив, що районна влада завжди відкрита і готова розглядати пропозиції інститутів громадянського суспільства з будь-яких питань.


Ознайомитись зі звітом голови Громадської ради



Сектор інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю
апарату райдержадміністрації

вапр
ууц
цуе
еку
паврва