back

27 січня 2017

Підсумки роботи державних установ ветмедицини району підбили на нараді


Сьогодні в районній державній лікарні ветеринарної медицини відбулась підсумкова нарада управління Держпродспоживслужби, участь у якій взяв заступник голови райдержадміністрації Володимир Полубень та начальник відділу агропромислового розвитку райдержадміністрації Тетяна Олійник.

Начальник районної державної лікарні ветеринарної медицини Олександр Ващенко прозвітував про роботу закладу в 2016 році. Окрім того, керівниками структурних підрозділів лікарні було проаналізовано виконання плану протиепізоотичних заходів за минулий рік та ознайомлено керівників державних установ ветмедицини району з планом на поточний рік; доведено до відома правила відбору проб крові для проведення лабораторних досліджень та окреслено ситуацію з африканською чумою свиней. Було також обговорено правильність ведення документації по незаразним хворобам, неплідності та збереженню молодняку.

Учасниками наради було розглянуто інші поточні питання роботи галузі ветеринарної медицини. Проблемним на сьогодні залишається питання забезпечення імунобіологічними препаратами (вакцина проти сказу, хвороби Ньюкасла та лейкозний антиген).

Підсумки наради підвів в.о. начальника управління Держпродспоживслужби в районі Андрій Аухімік, окресливши пріоритетні завдання роботи на лютий 2017 року.



За повідомленням
відділу агропромислового розвитку райдержадміністрації

вапр
ууц
цуе
еку
паврва