back

26 січня 2017

Жителі Олександрівської громади обговорили важливі питання життєдіяльності території на сходах громадян


Відповідно до графіку, затвердженого головою районної ради та головою райдержадміністрації, цього року першою до участі громадян у вирішенні питань місцевого самоврядування долучилась Олександрівська територіальна громада, де сходи відбулись 25 січня.

У роботі загальних зборів взяв участь голова райдержадміністрації Олексій Мірошниченко, голова районної ради Віктор Чернуха, начальник управління соціального захисту населення райдержадміністрації Світлана Самсон, дільничний інспектор Корюківського відділення поліції Олександр Мірошниченко та представники засобів масової інформації.

Розпочались збори зі звіту сільського голови Антона Редіна. Про проведену роботу в 2016 році звітували й керівники бюджетних установ, комунального підприємства, розташованих на території місцевої ради. Окрім цього, в порядок денний включалися питання роботи виконкому сільської ради, благоустрою населених пунктів, використання коштів, зібраних на засадах добровільного самооподаткування та встановлення розміру ставок самооподаткування на 2017 рік.

Також жителі громади обговорили питання забезпечення протипожежного захисту на підвідомчій території та узгодили питання збору коштів на утримання пожежної охорони.

Пріоритетними було визначено перспективи розвитку території та належне забезпечення функціонування соціальної сфери в населеному пункті.

Особливу увагу жителі громади звертали на вирішення питань по залученню інвестицій в розвиток сільськогосподарського виробництва, передачі земельних паїв в оренду, вирізки аварійних дерев на кладовищі, проведенню ямкового ремонту доріг комунального значення, незадовільного мобільного зв’язку.



Сектор організаційної роботи
апарату райдержадміністрації

вапр
ууц
цуе
еку
паврва