back

11 січня 2017

В районі відбудуться заходи до Дня Соборності України та 99-ї річниці подвигу Героїв Крут


10 січня головою райдержадміністрації було затверджено плани заходів з підготовки та відзначення в районі Дня Соборності України та чергової річниці подвигу Героїв Крут.

Сьогодні заступник голови райдержадміністрації Володимир Полубень провів нараду щодо вирішення організаційних питань відзначення в січні пам’ятних дат.

Начальник відділу культури і туризму райдержадміністрації Юлія Сита та начальник відділу освіти Ірина Наумчик внесли пропозиції по проведенню тематичних заходів у підпорядкованих закладах. Так, у школах планується проведення єдиних уроків, інформаційних хвилинок; конкурсів віршів та малюнків.

У бібліотеках району також заплановані тематичні заходи і виставки літератури.

Для учнів міських шкіл відбудуться історичні години в Корюківському музеї.

Учасниками наради було узгоджено проведення тематичної концертної програми До Дня Соборності, яка відбудеться 20 січня о 15.00 год. в районному будинку культури. За пропозицією голови КММГО «Альтернатива» Володимира Онищука напередодні Дня пам’яті Героїв Крут, 27 січня, заплановано показ патріотичного фільму для старшокласників. Окрім того, за ініціативи відділу освіти, серед учнів 9-11 класів загальноосвітніх шкіл району буде проведено конкурс на кращий реферат про юних оборонців Батьківщини, присвячений Героям Крут. У ході наради було обговорено склад журі та попередні критерії оцінювання робіт.


Районний план заходів з підготовки та відзначення в районі у 2017 році Дня Соборності України


Районний gлан заходів щодо підготовки та відзначення в районі у 2017 році 99-ї річниці подвигу Героїв Крут



Сектор інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю
апарату райдержадміністрації

вапр
ууц
цуе
еку
паврва