back

24 грудня 2016

Районні депутати затвердили бюджет на наступний рік та обрали нового голову районної ради


Пленарне засідання одинадцятої сесії сьомого скликання розпочалось зі звіту голови Корюківської районної ради та прийняття його до відома.

Депутати внесли зміни до рішення третьої сесії районної ради від 24 грудня 2015 року «Про районний бюджет на 2016 рік» та прийняли районний бюджет на 2017 рік. Депутатам про внесення змін та про бюджет на 2017 рік доповіла Валентина Еременко, начальник фінансового управління райдержадміністрації. В своєму виступі вона відмітила, що у показниках районного бюджету враховано підвищення заробітної плати з 01 січня 2017 року до 3200 грн.

Потім депутати затвердили районні програми , а саме:

- Програму економічного і соціального розвитку району на 2017 рік;

- районну Програму із забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, та осіб з їх числа, на 2016-2020 роки;

- Програму попередження дитячої безпритульності та бездоглядності, розвитку сімейних форм виховання дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, на 2017-2021 роки «Діти Корюківщини». Депутати затвердили у новій редакції Статути Корюківської районної центральної лікарні та комунальної установи «Корюківський районний центр первинної медико-санітарної допомоги».

Заслухали звіт про стан виконання районної Програми розвитку малого і середнього підприємництва за 2015- 2016 роки та затвердили районну програму розвитку малого і середнього підприємництва на 2017-2020 роки.

Також районною радою розглянуто питання, які стосуються спільної власності територіальних громад міста, селища та сіл Корюківського району.

Депутати прийняли план роботи Корюківської районної ради на 2017 рік та затвердили Список присяжних Корюківського районного суду.

Після розгляду всіх питань порядку денного голова Корюківської районної ради Олександр Савченко зачитав заяву про складення повноважень голови районної ради.

Далі в порядок денний депутати включили питання про обрання голови Корюківської районної ради, про присвоєння рангу та умови оплати праці голови районної ради, про припинення повноважень заступника голови Корюківської районної ради.

За результатами таємного голосування головою Корюківської районної ради було обрано Віктора Чернуху.



За інформацією районної ради

вапр
ууц
цуе
еку
паврва