back

06 грудня 2016

Військовослужбовців привітали з професійним святом


Сьогодні, в День Збройних Сил України вітання отримують мужні, незламні, сильні духом, ті, хто стоять на обороні рубежів країни й готові в будь-який момент захищати Батьківщину.

Голова райдержадміністрації Олексій Мірошниченко спільно з заступником міського голови Леонідом Малишем від імені районної та міської влади привітали трудовий колектив районного військового комісаріату. На адресу працівників звучали слова подяки за самовіддану працю, побажання успіхів у роботі та миру в Україні.

Почесною грамотою райдержадміністрації було нагороджено Олександра Іваненка – учасника АТО, старшого офіцера відділення офіцерів запасу і кадрів Корюківського райвійськкомату. Почесною грамотою міської ради – Валентину Єрмоленко, головного спеціаліста відділу офіцерів запасу і кадрів райвійськкомату.

З такими ж щирими привітаннями голова райдержадміністрації вручив Почесну грамоту Олександру Биші – завідувачу відділення організації надання адресної, натуральної та грошової допомоги територіального центру соціального обслуговування райдержадміністрації, який свого часу також мужньо захищав кордони України на її сході.



Сектор інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю
апарату райдержадміністрації

вапр
ууц
цуе
еку
паврва