back

06 грудня 2016

Бюджетні питання розглянули на засіданні десятої сесії Корюківської районної ради сьомого скликання


6 грудня відбулось засідання десятої сесії районної ради. Перед розглядом 13 питань порядку денного, голова райдержадміністрації Олексій Мірошниченко та голова районної ради Олександр Савченко вручили Почесні грамоти депутатам районної ради, головам та секретарям сільських рад, з нагоди Дня місцевого самоврядування.

Свої заслужені нагороди отримали сільські ради, які в рамках щорічного конкурсу показали найкращі результати за багатьма критеріями.

Представникам місцевого самоврядування бажали успіхів у подальшій роботі, наснаги та цілеспрямованості, а громадам району – процвітання й розвитку.

Відкривши засідання сесії, голова районної ради Олександр Савченко запропонував депутатам районної ради затвердити порядок денний і приступити до роботи.

Депутати розглянули три бюджетні питання: про звіт про виконання районного бюджету за 9 місяців 2016 року; про внесення змін до рішення третьої сесії районної ради від 24 грудня 2015 року «Про районний бюджет на 2016 рік», про іншу субвенцію з міського бюджету.

Було розглянуто два земельних питання про затвердження технічної документації по визначенню нормативної грошової оцінки земельних ділянок на території Наумівської та Білошицько-Слобідської сільських рад для подальшого продажу права оренди на земельних торгах за рахунок земель державної власності для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

На сесії внесено зміни до рішення третьої сесії районної ради сьомого скликання від 24 грудня 2016 року «Про затвердження районної Програми «Нагородження відзнаками Корюківської районної ради, Корюківської райдержадміністрації та надання матеріальної допомоги жителям району» на 2016-2020 роки.

Депутати заслухали інформацію прокурора Корюківського відділу Менської місцевої прокуратури Чернігівської області про стан законності, боротьби із злочинністю, охорони громадського порядку на території Корюківського району, прийняли рішення про продовження дії контракту з директором Корюківського районного комунального підприємства «РАМПА» Кривдою Т.Ф.

Розглянули блок питань, які стосуються спільної власності територіальних громад міста, селища та сіл Корюківського району, а саме: про безоплатну передачу в іншу власність об’єктів спільної власності територіальних громад міста, селища та сіл Корюківського району, про надання пільги з орендної плати Корюківській міській молодіжній громадській організації «Альтернатива», про надання дозволу на списання основних засобів, що перебувають у користуванні Корюківської дитячо-юнацької спортивної школи, про вилучення із оперативного управління Відділу Держгеокадастру у Корюківському районі майна спільної власності територіальних громад міста, селища та сіл Корюківського району.

Депутати районної ради підтримали Постанову Верховної Ради України до Організації Об’єднаних Націй, Європейського Парламенту, Парламентської Асамблеї Ради Європи, Парламентської Асамблеї НАТО, Парламентської Асамблеї ОБСЄ, Парламентської Асамблеї ГУАМ, національних парламентів держав світу про визнання Російської Федерації державою-агресором.

вапр
ууц
цуе
еку
паврва