back

01 грудня 2016

Проект Програми економічного і соціального розвитку Корюківського району на 2017 рік схвалено Колегією райдержадміністрації


Про виконання існуючих та перспективних районних програм йшла мова під час чергового засідання Колегії райдержадміністрації, яку 30 листопада провів голова райдержадміністрації Олексій Мірошниченко.

До уваги членів Колегії було представлено проект Програми економічного і соціального розвитку Корюківського району на 2017 рік, розроблений на підставі пропозиції районних відділів, служб, управлінь, територіальних громад. Обговоривши основні положення майбутньої Програми, Колегією було схвалено проект для його подальшого затвердження депутатами районної ради.

У ході засідання члени Колегії проаналізували стан виконання Програми розвитку малого та середнього підприємництва Корюківського району на 2015-2016 роки та розглянули проект Програми розвитку малого та середнього підприємництва на 2017-2018 роки.

Окрім іншого, обговорили проекти районної Програми попередження дитячої безпритульності та бездоглядності, розвитку сімейних форм виховання дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, «Діти Корюківщини» на 2017-2021 роки та районної Програми на 2016-2020 роки із забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, та осіб з їх числа.



Сектор інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю
апарату райдержадміністрації

вапр
ууц
цуе
еку
паврва