back

18 листопада 2016

З нагоди Дня працівників сільського господарства


З давніх-давен Україна славилася добрими, талановитими та працьовитими людьми. Наша держава була і залишається осередком міцних та усталених сільськогосподарських традицій. Завдяки “золотим рукам”, мудрості, досвідченості аграріїв живе наша українська нива.

Сьогодні, 18 листопада, у Корюківському районі відбулися святкові заходи з нагоди Дня працівників сільського господарства.

У цей день зі словами вітань та подяки за нелегку, але вкрай відповідальну працю до сільгосппрацівників звернувся начальник Чернігівського обласного управління лісового та мисливського господарства Андрій Пивовар. Він побажав всім працівникам та ветеранам сільськогосподарського комплексу міцного здоров’я і благополуччя, миру й злагоди в кожній родині, вагомих трудових здобутків в ім’я процвітання рідного краю та суверенної Української держави.

З вітальними словами, словами вдячності до присутніх звернулися голова райдержадміністрації Олексій Мірошниченко та голова районної ради Олександр Савченко. У своїх виступах очільники району наголосили, що сьогоднішній захід є ще одним чудовим приводом вшанувати нелегку та важливу професію працівників сільського господарства. Адже ця професія спонукає до праці на землі, любові до тварин, яка є важливою і потребує чимало зусиль. Вони висловили подяку тим, хто з розумінням ставиться до важливості цієї справи, хто шанує землю і збираєте багаті врожаї. Подякували присутнім за вагомий внесок у розвиток сільгоспвиробництва району, постійну всебічну підтримку територіальних громад та побажали міцного здоров’я, щастя, успіхів, затишку та спокою у кожній оселі.

Звертаючись до присутніх, начальник відділу агропромислового розвитку Корюківської районної державної адміністрації Тетяна Олійник відзначила, що на сьогоднішній день, ми можемо пишатися досягненнями в галузі сільського господарства, яке працює на процвітання Корюківщини.

До побажань приєдналася голова профспілкової організації працівників агропромислового комплексу Вікторія Литвин.

Кращим працівникам сільськогосподарського комплексу району були вручені почесні грамоти і відзнаки.

  • Переглянути більше фото



    Сектор інформаційної діяльності
    та комунікацій з громадськістю
    апарату райдержадміністрації

  • вапр
    ууц
    цуе
    еку
    паврва