back

04 листопада 2016

Соціальних працівників району привітали з професійним святом


Щороку, в першу неділю листопада своє професійне свято відзначають працівники соціальної сфери – люди, чиє покликання – допомагати тим, хто цього потребує.

Соціальні послуги в районі надають працівники управління соціального захисту населення райдержадміністрації, центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, управління пенсійного фонду, Корюківської міжрайонної виконавчої дирекції обласного відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності, районного центру зайнятості, територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) райдержадміністрації.

Сьогодні з наступаючим професійним святом їх усіх привітали голова райдержадміністрації Олексій Мірошниченко та заступник голови районної ради Віктор Чернуха. Трудовим колективам бажали злагодженої роботи, успіхів у втіленні планів, а кожному окремо – міцного здоров’я, родинного затишку і благополуччя.

Керівникам та працівникам районних управлінь і служб дякували за плідну, самовіддану і таку необхідну роботу, за доброту сердець і милосердя.

Очільники району засвідчили те, що саме соціальна робота є найважливішою складовою системи соціального забезпечення, соціального захисту населення держави. Піклуючись про людину, її майбутнє, забезпечуючи надання соціальних гарантій і допомоги тим, хто потрапив у нелегкі життєві ситуації, соціальні працівники роблять вагомий внесок у розбудову демократичного, громадянського суспільства.

З нагоди свята та за багаторічну сумлінну працю кращих працівників галузі нагородили почесними грамотами райдержадміністрації та районної ради.



Сектор інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю
апарату райдержадміністрації

вапр
ууц
цуе
еку
паврва