back

01 листопада 2016

Кубок з футболу «Золота осінь - 2016» у команди «Фаворит»


У передостанній день жовтня на стадіоні в с.Сядрино Корюківського району відбувся Кубок з футболу «Золота осінь - 2016».

На святі футболу були присутні почесні гості: голова Корюківської райдержадміністрації Олексій Мірошниченко, голова федерації футболу району Володимир Мартинович, Сядринський сільський голова Олена Кравченко.

Участь у змаганнях взяли 4 найкращі команди району, які посіли з 1 по 4 місце в першості району з футболу 2016 року. В запеклій боротьбі за першість району команда «Фаворит» (м.Корюківка) посіла І місце, «Фортуна» (м.Корюківка) – ІІ місце, команда «Полісся» (смт. Холми) – ІІІ, «Урожай» (с. Сядрине) –ІV місце.

Представниками команд було проведено жеребкування, згідно якого вони зустрічаються в розіграшу Кубку з футболу "Золота осінь - 2016".

У І напівфіналі змагались «Урожай» (с. Сядрине) з командою «Полісся» (смт. Холми), в якому перемогла команда «Урожай» і вийшла у фінал.

ІІ напівфінал - «Фаворит» (м.Корюківка) з «Фортуна» (м.Корюківка) закінчився рахунком 2:2. І лише після проведення матчових пінальті визначився фіналіст – корюківська команда «Фаворит».

Переможці цих пар зуструтрілися в фіналі, а команди, які програли, боролися за 3 і 4 місця.

У загальному підсумку місця розподілилися наступним чином: команда «Фортуна» (м.Корюківка) – ІІІ, команда «Урожай» (с. Сядрине) – ІІ, команда «Фаворит» (м.Корюківка) – І. Команда – переможець була нагороджена перехідним Кубком та дипломом, команди-учасниці - дипломами.

Спеціальними призами та дипломами були нагороджені кращі гравці розіграшу Кубку в номінаціях: «кращий півзахисник» - Богдан Кириченко («Фортуна»), «кращий захисник» - Андрій Кравченко («Урожай»), «кращий нападаючий» - Владислав Дудко («Полісся») та «кращий воротар» - Євгеній Кугук («Фаворит»).

Змагання проводились на виконання районної програми «Розвитку фізичної культури та спорту», з метою популяризації футболу в районі та виявлення кращих команд і гравців, за рахунок коштів ВФСТ “Колос”, федерації футболу району та за фінансової підтримки Первинної партійної організації №2 міста Корюківка Аграрної партії України.

Організаторами змагань виступили КРО ВФСТ «Колос» та сектор сім'ї, молоді, спорту райдержадміністрації.

вапр
ууц
цуе
еку
паврва