back

31 жовтня 2016

Засідання комісії з питань надання земельних ділянок у користування та у власність


31 жовтня в райдержадміністрації відбулося засідання комісії з питань надання земельних ділянок у користування та у власність.

Участь у засіданні взяли члени комісії: начальник відділу агропромислового розвитку райдержадміністрації Тетяна Олійник, начальник відділу Держгеокадастру у Корюківському районі Ольга Пилипець, начальник фінансового управління райдержадміністрації Валентина Єременко, головний спеціаліст відділу агропромислового розвитку Анатолій Бабич, головні спеціалісти відділу житлово-комунального господарства та будівництва, містобудування та архітектури райдержадміністрації Світлана Мірошниченко та Людмила Архинос.

Заслухали виступ начальника відділу агропромислового розвитку райдержадміністрації Тетяни Олійник, яка зачитала клопотання про розгляд заяв ТОВ «Ченрвоний маяк СЛ» про надання дозволів на розроблення технічних документацій із землеустрою щодо надання в оренду не витребуваних земельних часток (паїв) на території Домашлинської сільської ради (за межами населеного пункту) орієнтовною площею 52,89 га та 41,23 га для ведення товарного сільськогосподарського виробництва. Також заслухали клопотання про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельних ділянок громадянину Тебенку Т.О. із земель колишнього КСП «Ударник» на території Камківської сільської ради для ведення особистого селянського господарства та про надання дозволів на виготовлення технічних документацій із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) згідно сертифікатів на право на земельні частки (паї) громадянам Мелашенку О.Г., Салію М.Ф., Салій С.М. із земель колишнього КСП «Ударник» Камківської сільської ради та Сахуті Л.Д. із земель колишнього КСП ім..Шевченка села Сахутівка Тютюнницької сільської ради.

Комісією було прийнято рішення надати дозволи на виготовлення технічної документації та затвердження і передачу у власність земельних ділянок, відповідно до вимог чинного законодавства.

вапр
ууц
цуе
еку
паврва