back

27 жовтня 2016

Візит народного депутата України до Корюківки


26 жовтня з робочим візитом в Корюківці перебував народний депутат України Анатолій Євлахов. Разом зі своїми представниками, головою райдержадміністрації Олексієм Мірошниченком, головою районної ради Олександром Савченком, радником голови наглядової ради ПАТ «Слов’янські шпалери-КФТП» Наталією Кононовою, заступником головного лікаря ЦРЛ з медичної роботи Володимиром Шуміліним та головним лікарем Корюківського Центру первинної медико-санітарної допомоги Світланою Лещенко нардеп відвідав центральну районну лікарню, де тривають ремонтні роботи окремих відділень.

Директор ПП «Будмайстер» Олександр Сидоренко ознайомив з ходом ремонту поліклінічного та дитячого відділень, з виконавцями робіт було обговорено строки їх завершення. Відвідали приміщення інфекційного відділення, яке наразі також готується до ремонту.

Учасники робочої зустрічі обговорювали спільні плани з подальшої реконструкції лікарні, забезпечення сучасним обладнанням та меблями вже відремонтованих приміщень й тих відділень, де тривають ремонти.

Володимир Шумілін розповів про підготовку кабінету для роботи комп’ютерного томографа, який планується незабаром встановити в лікарні.

Загалом мова йшла про роботу лікувального закладу, який на належному рівні надає медичні послуги населенню, про забезпечення лікарні фахівцями, придбання житла для лікарів. Окрім іншого, обговорювали питання розвитку молодіжної політики в районі, благоустрою та інші.



Сектор інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю
райдержадміністрації

вапр
ууц
цуе
еку
паврва