back

25 жовтня 2016

Підсумки виконання Програми економічного і соціального розвитку та бюджету району за 9 місяців підвели на засіданні Колегії райдержадміністрації


25 жовтня голова райдержадміністрації Олексій Мірошниченко, за участі голови районної ради Олександра Савченка провів розширене засідання Колегії райдержадміністрації. Участь у засіданні взяли керівники територіальних громад, керівники управлінь, відділів, структурних підрозділів райдержадміністрації, підприємств, установ району.

На початку було розглянуто одне з основних питань порядку денного - «Про хід виконання Програми економічного і соціального розвитку та бюджету Корюківського району за 9 місяців 2016 року». Начальник відділу економічного розвитку, торгівлі та інфраструктури райдержадміністрації Олена Янченко доповіла про реалізацію в районі інвестиційних проектів, про роботу підприємств району та створені ними нові робочі місця. Вона проаналізувала показники економічної ефективності району, фінансової самодостатності, ефективності ринку праці та ін.

Про надходження до бюджету району по окремих статтях говорила начальник фінансового управління райдержадміністрації Валентина Єременко.

Начальник відділу освіти райдержадміністрації Ірина Наумчик та начальник відділу культури і туризму райдержадміністрації Юлія Сита доповіли про досягнення підпорядкованих галузей за звітний період. Ними також були окреслені основні напрями подальшої роботи.

Стан виконавської дисципліни, організації виконання завдань, визначених актами законодавства, розпорядженнями і дорученнями Президента України, Кабінету Міністрів України, власними рішеннями, реагування на звернення та запити депутатів усіх рівнів, роботи із зверненнями громадян та з питань реалізації державної кадрової політики, проаналізував керівник апарату райдержадміністрації Олександр Безнісько.

Окрім іншого, у ході засідання мова йшла про реформування медичної галузі та роботу первинної ланки медичної допомоги в районі. Головний лікар Корюківського Центру первинної медико-санітарної допомоги Світлана Лещенко розповіла про функції первинної допомоги, її напрямки та завдання. Зауважила вона й на необхідності покращення матеріально-технічної бази центральної районної лікарні, у зв’язку з ходом ремонтних робіт у відділеннях лікувального закладу.

Звернувся до учасників наради військових комісар райвійськкомату Юрій Бойко з приводу ходу осіннього призову. Окресливши ситуацію по району, він закликав голів територіальних громад та керівників підприємств, установ сприяти у проведенні призову, здійснювати всі необхідні заходи, визначені чинним законодавством.

Виносячи на обговорення ряд поточних питань, голова райдержадміністрації звернув увагу сільських голів на триманні під контролем питання пожежної безпеки на підвідомчих територіях, готовності до зими незахищених верств населення. Підводячи підсумки засідання, очільник району звернувся до керівників громад відповідально віднестись до процесу формування Програми економічного і соціального розвитку району на наступний рік, подавати проектні пропозиції до Стратегії сталого розвитку Чернігівської області.



Сектор інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю
апарату райдержадміністрації

вапр
ууц
цуе
еку
паврва