back

25 жовтня 2016

Нарада з керівниками територіальних громад району


25 жовтня голова райдержадміністрації Олексій Мірошниченко провів нараду з керівниками територіальних громад району, керівниками управлінь, відділів, служб райдержадміністрації, за участі голови районної ради Олександра Савченка.

Роз’яснення про оновлення планово-картографічного матеріалу надала начальник відділу держгеокадастру у Корюківському районі Ольга Пилипець.

Головний спеціаліст відділу житлово-комунального господарства та будівництва, містобудування та архітектури райдержадміністрації Світлана Мірошниченко поінформувала про розроблення топографічних зйомок та містобудівної документації населених пунктів.

Начальник відділу економічного розвитку, торгівлі та інфраструктури райдержадміністрації Олена Янченко та начальник відділу, житлово-комунального господарства та будівництва, містобудування та архітектури райдержадміністрації Валентина Сидоренко, звертаючись до присутніх наголосили на важливості подання проектних ідей до Програми соціально-економічного розвитку та для фінансування за рахунок коштів державного бюджету.

Керівник апарату райдержадміністрації Олександр Безнісько ознайомив учасників наради з календарним планом виборів керівників об’єднаних територіальних громад, що відбудуться 18 грудня 2016 року.

За підсумками наради голова райдержадміністрації Олексій Мірошниченко надав відповідні доручення.



Сектор інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю
апарату райдержадміністрації

вапр
ууц
цуе
еку
паврва