back

24 жовтня 2016

Долучайтесь до підготовки заходів з відзначення Дня Гідності та Свободи


21 листопада 2016 року відповідно до Указу Президента України від 13 листопада 2014 року № 872/2014, з метою утвердження в Україні ідеалів свободи і демократії, збереження та донесення до сучасного і майбутніх поколінь об’єктивної інформації про доленосні події в Україні початку XXI століття, а також віддання належної шани патріотизму й мужності громадян, які восени 2004 року та у листопаді 2013 року — лютому 2014 року постали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини і громадянина, національних інтересів нашої держави та її європейського вибору, відзначатиметься День Гідності та Свободи.

З відповідним Указом Президента України «Про відзначення у 2016 році Дня Гідності та Свободи» можна ознайомитись за посиланням:

Корюківська районна державна адміністрація звертається до громадських організацій району з пропозицією запропонувати власне бачення та формат районних заходів до Дня Гідності та Свободи.

Конкретні пропозиції щодо формату проведення заходів до Дня Гідності та Свободи надсилати до 9 листопада 2016 року на електронну адресу Сектору інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю апарату райдержадміністрації: [email protected] У темі листа обов’язково зазначити: «Пропозиції з відзначення Дня Гідності та Свободи».

Контактна особа: Кожушко Юлія Юріївна, завідувач сектору інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю апарату районної державної адміністрації (тел. 2-13-51).

вапр
ууц
цуе
еку
паврва