back

03 жовтня 2016

Семінар-нарад для керівників сільськогосподарських підприємств та представників які відповідальні за експлуатацію електрообладнання, охорону праці та пожежну безпеку


3 жовтня за участі голови райдержадміністрації Олексія Мірошниченка відбувся семінар-нарада, який провела начальник відділу агропромислового розвитку Тетяна Олійник, з керівниками сільськогосподарських підприємств та спеціалістами відповідальними за експлуатацію електрообладнання, охорону праці та пожежну безпеку.

Одним із основних питань порядку денного наради розглянуто «Дотримання вимог безпеки під час експлуатації електрообладнання». Головний державний інспектор Іван Коваль, націлив присутніх на дотримання вимог нормативно правових актів з охорони праці та звернув увагу на безпечні методи роботи із застосуванням електрозахисних засобів, суворе виконання технічних заходів, що створюють безпечні умови виконання робіт в електроустановках, підготовку робочого місця та допуск працівників до роботи.

«Дотримання вимог охорони праці під час збирання пізніх сільськогосподарських культур», роз’яснення надав страховий експерт з охорони праці відділення виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України в Менському районі Олександр Старовойт.

Головний інспектор в Корюківському районі сектору управління ДСНС в Чернігівській області Максим Кобець надав інформацію «Про стан та заходи щодо забезпечення пожежної та техногенної безпеки об’єктів збирання, переробки та зберігання зернових».

«Особливості технології вирощування озимих сільськогосподарських культури під урожай 2017 року», розкрив питання головний науковий співробітник лабораторії агрохімії і родючості ґрунтів Інституту сільськогосподарської мікробіології та агропромислового виробництва Національної академії аграрних наук України Олександр Бердніков.

Начальник відділу економіки, інтелектуальної власності та маркетингу інновацій Інституту сільськогосподарської мікробіології та агропромислового виробництва Національної академії аграрних наук України Юрій Хапел, який звертаючись до присутніх надав інформацію щодо застосування мікробних препаратів в сучасних технологіях сільськогосподарських виробництвах.

вапр
ууц
цуе
еку
паврва