back

30 вересня 2016

Керівники району привітали бібліотекарів з професійним святом


Сьогодні, 30 вересня своє професійне свято відзначають бібліотекарі України. У цей день працівники бібліотечних установ отримують привітання від рідних і близьких, читачів, колег, друзів.

До привітань долучились представники районної влади: голова райдержадміністрації Олексій Мірошниченко та голова районної ради Олександр Савченко.

Відзначивши вагомий внесок бібліотекарів у розвиток культури, з побажаннями міцного здоровʼя, творчої наснаги та нових професійних здобутків, керівники району вручили почесні грамоти райдержадміністрації та районної ради кращим працівникам бібліотечної справи.

Привітали зі святом колег начальник відділу культури і туризму райдержадміністрації Юлія Сита та директор центральної бібліотечної системи Світлана Доропій. Грамотами відділу культури і туризму були також відзначені працівники бібліотек.

Щирі вітання та вдячність за співпрацю висловлювали постійні читачі бібліотек та керівник КММГО «Альтернатива» Володимир Онищук.

У дружній атмосфері бібліотекарі переглянули відео-ролики про життя бібліотекарів та роль бібліотек в розвитку особистості та всього суспільства; ознайомились з тематичною виставкою, присвяченою Всеукраїнському дню бібліотек.



Сектор інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю
апарату райдержадміністрації

вапр
ууц
цуе
еку
паврва