back

30 вересня 2016

Низький уклін вам, шановні освітяни!


Осіння пора завжди багата на події та щедра на свята. Саме в цю пору щороку розпочинається навчальний процес для дітей, і, мабуть символічним є те, що саме восени ми відзначаємо два чудових свята: Всеукраїнський День дошкілля і День працівників освіти.

29 вересня, напередодні професійного свята працівників освіти, відбулись урочистості в районному будинку культури.

Освітяни отримали вітання і щирі побажання міцного здоров’я, довголіття, нових творчих пошуків та здобутків, невичерпної наснаги у нелегкій праці від районної та міської влади.

Вже традиційним стало відзначення почесними нагородами працівників загальноосвітніх, дошкільних та позашкільних навчальних закладів за їх внески в розвиток освіти та вагомі професійні здобутки.

Керівник апарату райдержадміністрації Олександр Безнісько спільно з першим заступником міського голови Леонідом Малишем вручили педагогам почесні відзнаки.

Рішенням 21-ої сесії VІ-го скликання Корюківської районної ради від 25 грудня 2013 року засновано щорічну премію районної ради та райдержадміністрації імені Віталія Верещаки працівникам загальноосвітніх, дошкільних та позашкільних навчальних закладів. Так, за підсумками педагогічної діяльності 2015-го – 2016-го навчального року ІІІ премія районної ради та райдержадміністрації імені Віталія Верещаки вручена: вчителю початкових класів Холминської ЗОШ І-ІІІ ст. Людмилі Бутковій, ІІ премія - вчителю англійської мови Корюківської гімназії Ірині Кугук, І премія - вчителю географії Корюківської міської школи №1 Ірині Рак.

За багаторічну творчу працю, вагомий внесок у розвиток національної освіти, впровадження сучасних методів навчання і виховання підростаючого покоління та з нагоди професійного свята Дня працівників освіти Почесною грамотою Корюківської районної ради нагороджено: учителя української мови та літератури Корюківської гімназії Галину Васюк та учителя англійської мови Корюківської міської школи №1 Жанну Глущенко.

Почесною грамотою Корюківської районної державної адміністрації нагороджено вчителя історії та правознавства Сядринської ЗОШ І-ІІІст. Валентину Журбу та оголошено Подяку голови Корюківської райдержадміністрації Олені Левченко - вчителю хімії та біології Корюківської гімназії.

Почесною грамотою Корюківської міської ради нагороджено: головного бухгалтера Корюківського дошкільного начального закладу №1 «Дельфін» Ольгу Масалико, музичного керівника Корюківського дошкільного навчального закладу №4 «Веселка» Аллу Парфиненко, вихователя Корюківського дошкільного навчального закладу №4 «Веселка» Нелю Кир’ян.

До слів вдячності за самовідданість справі, любов до дітей та значний внесок у виховання та навчання підростаючого покоління, а також побажань добра, миру і злагоди приєднались начальник відділу освіти райдержадміністрації Ірина Наумчик та голова районної організації Профспілки працівників освіти і науки України Алла Кириченко.

  • Свої нагороди отримали працівники навчальних закладів району за значний внесок у розвиток галузі освіти району.

    Творчі вітання освітянам звучали у виконанні колективу Чернігівського обласного філармонійного центру фестивалів та концертних програм (за сприяння народного депутата Анатолія Євлахова).



    Сектор інформаційної діяльності
    та комунікацій з громадськістю
    апарату райдержадміністрації

  • вапр
    ууц
    цуе
    еку
    паврва