back

29 вересня 2016

В районі вивчали стан готовності господарств до зимівлі худоби


28 вересня на території району з робочим візитом перебували виконуючий обов’язки директора Департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації Олег Крапивний та начальник відділу тваринництва Департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації Віктор Олексенко.

У рамках залучення інвестицій у розвиток Корюківського району гості, спільно з начальником відділу агропромислового розвитку райдержадміністрації Тетяною Олійник та головним спеціалістом відділу Василем Кравченком здійснили поїздку до ПСП «Злагода» та ВСК ім..Горького, які є підрозділами ТОВ «Українсько-китайська компанія «Фанда»».

У ході співбесіди з керівництвом компанії була приділена значна увага залученню інвестицій стосовно галузі, як тваринництва, так і рослинництва. Окрім іншого, розглядались питання придбання нетелей для заміни малопродуктивної худоби. Зокрема, ПСП «Злагода» з одним із господарств Сумської області укладено договір на закупівлю 30 голів нетелей.

Керівництвом компанії було зазначено, що на території області планується будівництво індустріального парку – підприємства з переробки сільгосппродукції. Були оглянуті тваринницькі приміщення, які сьогодні знаходяться в стадії реконструкції, та на які вже залучено 1 млн. 45 тис. грн..

Присутні оглянули стан годівлі та технологію утримання телят на дорощуванні, сучасний молокопровід та приміщення з сучасною новітньою установкою для охолодження молока.

вапр
ууц
цуе
еку
паврва