back

27 вересня 2016

Відбулось чергове засідання Колегії райдержадміністрації


27 вересня голова райдержадміністрації Олексій Мірошниченко, за участі голови районної ради Олександра Савченка провів розширене засідання Колегії райдержадміністрації.

У ході засідання було розглянуто ряд актуальних питань, зокрема, стосовно роботи районних підприємств, установ та організацій в системі електронних закупівель, стану підготовки закладів соціальної сфери та житлово-комунального господарства району до опалювального періоду 2016-2017 роки та ін.

Начальник відділу економічного розвитку, торгівлі та інфраструктури райдержадміністрації Олена Янченко, звертаючись до присутніх, роз’яснила порядок планування та здійснення закупівель через систему «Prozorro». Вона закликала керівників територіальних громад до активного включення в роботу системи, а також запевнила що райдержадміністрація надаватиме інформаційно-роз’яснювальну підтримку із зазначених питань.

Окрім іншого, Олена Янченко наголосила на тому, що триває формування Програми економічного і соціального розвитку району на 2017 рік, та закликала присутніх надавати пропозиції до Програми.

Говорячи про стан підготовки закладів соціальної сфери до нового опалювального періоду, начальник відділу житлово-комунального господарства та будівництва, містобудування та архітектори Валентина Сидоренко зауважила, що проведена значна робота з облаштування котелень на твердому паливі в загальноосвітніх навчальних закладах району, по встановленню теплових лічильників у закладах соціальної сфери. Зазначила доповідач і про готовність закладів житлово-комунального господарства району до опалювального періоду. Зокрема, мова йшла про заміну теплотрас, ремонт КНС, роботи з розширення системи водопостачання.

Про готовність підпорядкованих закладів доповіли: начальник відділу освіти райдержадміністрації Ірина Наумчик, головний інженер КП «Корюківкаводоканал» Володимир Резніченко, начальник житлово-експлуатаційної контори Микола Полях.

Учасниками засідання були обговорені проблемні питання та шляхи їх вирішення.

Підводячи підсумки, голова райдержадміністрації Олексій Мірошниченко звернув увагу керівників територіальних громад на необхідності допомоги в підготовці до зими учасникам АТО, одиноким громадянам, багатодітним сім’ям та іншим незахищеним категоріям населення. Очільник району також закликав присутніх з усією відповідальністю підійти до підготовки пропозицій у Програму економічного і соціального розвитку на наступний рік, визначивши пріоритетні проблеми територій.



Сектор інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю
апарату райдержадміністрації

вапр
ууц
цуе
еку
паврва